23 Haziran 2015 Salı

Farklı atmosferi ve görselleri ile ilgi çeken Hatred, Haziran ayının ilk oyunlarındandır. Oyunda belirli bir hikaye üzerine kurulu sahneler ve çeşitli efektler yer almaktadır. Silah donanımınızın yüksek olduğu oyunda silah kullanımı konusunda özgürsünüz. Düşmanları vurduğunuz süreçte çeşitli efektler ile o anı efsane kılabiliyorsunuz. Size verilen malzemeleri dikkatli bir şekilde kullanarak hikayenin sonuna ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Dinazorlar yıllar öncesinde kaldı evet, fakat onlarında kendisine has bir yaşam biçimi vardı. Çoğumuz onların fosillerini bile görmemişken yaşam biçimlerine tanık olabiliyoruz. Carnivores oyunu yıllar önce çıkardığı ilk serisinin ardından 2015 yılında bir kez daha aramızda döndü. Fakat bu dönüş yeni nesile uygun oldu. Çünkü hem doğal ortam, hem yaratıklar hem de siz tek başınıza olacaksınız. Elinizde kendinizi savunacağınız çok az malzeme bulunuyor. Bunları dikkatlı kullanın, yoksa…
İyi eğlenceler dileriz.

Birinci şahıs macera oyunu olan Albedo : Eyes From Outer Space terk edilmiş bir araştırma tesisinde geçiyor. Bu tesislerde gece bekçisi olarak çalışan karakteri ise siz yönetiyorsunuz. Bodrum katına indiğiniz burada büyük bir delik olduğunu fark ediyorsunuz ve tüm macera bu deliğin içinde başlıyor. Biyolojik deney sonucu ortaya çıkan organizmalar ile mücadele edeceğiniz oyunda eğlenceli dakikalar sizler bekliyor olacak.
  • Oyunda 3D efektler ve modellemeler mevcuttur.
  • Yol üzerinde çözümlemeniz gereken birçok bulmaca yer almaktadır.
  • 100’den fazla etkileşimli bileşen yer almaktadır.
  • Oyunun içerisinde mini oyunlar ve bulmacalar bulunmaktadır.
  • Paskalya yumurtalarını keşfettikçe puan tablosuna giriş yapabiliyorsunuz.
  • Ortalama oynanış süresi 8 saattir.

Gizli dünyaları karanlık geçmişinizden kurtularak keşfetmeye hazır mısınız? Elinizdeki ışığı iyi bir şekilde kullanarak hikayenin tamamını çözümleyip macerayı doruklarına kadar yaşayabilirsiniz. En iyi platform oyunu ödülünü alan Schein, bu sektörde rakiplerine gözdağı verecek cinsten. Hem koşulları hem de atmosferi bakımından fark yaratan oyunda dikkatli olup çözümlemeniz gereken birçok nokta bulunuyor. İyi eğlenceler dileriz.
award_content_grey_small

Çok garip bir tesiste sıkışan mahkum olarak bu tesisten kurtulmaya çalışacaksınız. Fakat kurtulmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Elinizde bir makina ile manyetik her türlü aleti kendinize çekerek bazen yolunuzu açacaksınız bazense gizemli noktaları çözümleyeceksiniz. Tüm bunların yanı sıra verilen gerilim efekti ise ayrı bir hava katıyor. İyi eğlenceler dileriz.

Tam 7 yıl oyun sektörüne ara veren ve 7 yıl sonra aramıza geri dönen Bladestorm, yeni nesil grafikleri ile rakiplerine gözdağı veriyor. Bu oyunda belirleyeceğiniz strateji ile savaşmaya ve birbirinden güçlü düşmanlara karşı koyabilmeye gayret göstereceksiniz. Oyun için grafiklerin yanı sıra hikaye ise oyuncuları bir hayli etkileyecek gibi görünüyor. Aramıza geri dönen bu seriye hoşgeldin diyor, sizlere iyi eğlenceler diliyoruz.

Bu oyunda bir çeteyi dağıtmak için elinizden gelenin en fazlasını yapacaksınız. Narco Terror’de atmosfer olarak dikkatinizi çeken bir çok unsur yer alacak. Aynı zamanda ilerleyen bölümlerde size verilen silah türleri ile düşmanları daha kolay ve daha kalabalık yok edebileceksiniz. Düşmanların üzerine korkmadan geliştirdiğiniz strateji ile gidebileceğiniz bu oyunda eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Aksiyonu bol bu oyunda sizlere iyi eğlenceler dileriz.

Monster Jam efsanevi parkurları ile tozu dumana katmanız için tekrar döndü. Eğer off-road seviyorsanız bu oyun size benzer duyguları yaşatmak için idealdir. Rakiplerinizden önce bitiş çizgisini geçmeyi seviyorsanız ve zorlu mücadeleler için yaratıldım diyorsanız Monster Jam oyununu deneyebilirsiniz. Farklı bir tecrübe için sizlere iyi eğlenceler dileriz.


Efsanevi FİFA oyununun 2011 yılında çıkardığı ve serinin en değerli oyunlarından birisi olarak görülen bu türü, milyonlarca kullanıcı tarafından beğenilmiştir. FİFA serisinde devrim yaratan fiziksel motoru ile hem oyuncuların hem de futbol severlerin buluştuğu ortak bir payda olmuştur FİFA 2011. Eğer siz de futbol oyunu seviyorsanız takımınızı kurup kupaları kaldırabilirsiniz. Biraz nostalji yapmak isteyenlere iyi eğlenceler dileriz

Bu oyunda ütopik bir dünyayı keşfe çıkacaksınız. Çoğu zaman çözümlemeniz gereken bulmacalar, çoğu zamansa esrarengiz bir atmosfere tanık olacaksınız. Önünüze çıkabilecek her türlü engeli pratik yollarla aşmak için hem envanterinizdeki malzemelerden hem de stratejik çözümlerden faydalanabileceksiniz. Yapmanız gereken oyunun birbirini takip eden sahnelerine hakim olmaktır. İyi eğlenceler dileriz

Ünlü isim Sean Bean’ın bir rivayetine göre set ekibinin uğradığı korkunç ve endişe verici kaza, bölgeyi lanetli kılmıştı. Hem efsanevi manzarası olan hem de sakinliğini koruyan bölgede esrarengiz oyunlar dönmektedir. Bölgeye intikal ederek orada neler yaşandığını ve gerçekleşen olayların ne olduğunu görmek mümkündür. Bir keşif oyunu da olabileceği gibi korku dolu yanları ise hat safhadadır. İyi eğlenceler dileriz.

Zindanlardan kaçarak krallığınızı yöneteceğiniz ve efsanevi savaşlara tanık olacağınız bu oyunda amacınız kendi krallığınıza sahip çıkmaktır. Birçok düşman size karşı düzenlediği saldırılarla işgal yapmak isterken bu durumu engellemek ise sizin elinizde olacak. Eğer işgalleri durdurabilirseniz ciddi derecede krallığınızı korumuş olacaksınız. Oyunda çok zorlu düşmanlar yer almaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Kabustan daha beter bir gün geçirmek ister miydiniz? Karanlığın içine gömülen binlerce yaratık size saldırmak isterse en fazla ne olabilir ki? İşte karşınızda bu dünyayı tamamlayan bir oyun. Eğer aksiyonu ve korkuyu bir arada yaşamak istiyorsanız sizler için ideal bir oyundur. Alone in the Dark: Illumination™ oyununda sizlere iyi eğlenceler dileriz.

LEGO Jurassic World oyununda sizleri çok farklı bir dünyaya götürecekler. Zaman zaman hikaye kahramanlarını konu alan oyun bu kez dinazorların vahşi yaşamını ele alıyor. Oldukça gerçekçi grafikleri ve keyifli oynanışı ile yapımcılardan tam puan alan LEGO Jurassic World oyununda kendi dünyanızın baş kahramanı olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.


Polonyanın ünlü yazarlarından biri olan “Andrzej Sapkowski” – “Büyücü Gerald” adlı kitabından dijital ortama aktarılan bir oyun . Oyunun başında yaralı bir şekilde kahramanımız “Gerald” ormanda belirsizce koşuyor ve birden yere yığılıyor. Gerald’ ın yığılmasından sonra kendisini bir grup insan düştüğü yerden alarak “Kaer Morhen ” deki bir kaleye götürüyorlar.Bu kaleye sığındığını duyan düşmanları ise onu almak için kaleye baskın düzenliyorlar. İyi eğlenceler dileriz.


Düşmanlarını taş devrine geri bombala! Amansız bir salgınla yok olmanın eşiğindeki bir dünyada geçen Rekoil, oyuncuların birbirilerini bombaladıkları hızlı ve dengeli bir aksiyon ve arena nişancı oyunudur.
Rekoil oyununda sizlere iyi eğlenceler dileriz

Yarış oyunlarını sevenler için aksiyonu bol bir oyunla karşınızdayız. Bu kez sadece yarışmakla kalmayacaksınız. Oyunda belirlenen bazı noktaları parçalayarak rakiplerinizin önüne kestirme yollar üzerinden çıkacaksınız. O kadar fazla rakibinizi geçmek için tek yolunuz bu bölgeleri parçalamak ve daha ileriye gitmektir. Birbirinden farklı haritalarda sizlere iyi eğlenceler dileriz.

Bilim-kurgu tarzında film izlemeyi sevenler ve bu alan yönelik çalışmalara merak duyanlar için eşdeğer bir oyundur. Etherium oyununda dış dünyaya karşı savaşınızı vereceksiniz. Fakat bu oyundaki dış dünya kavramı başka bir gezegen değil, sadece sizin bulunduğunuz koloninin dışıdır. Stratejik konumlandırmalarınızı yaparak savaşa hazır olun. İyi eğlenceler dileriz.

Suyun en değerli kaynak haline geldiği gezegende büyük bir savaş meydana gelmektedir. En değerli kaynaklar için kıyasıya mücadele vereceğiniz oyunda hiçbir noktada karşılaşmadığınız düşmanlar ve yaratıklar karşınızda bulunuyor olacak. Vereceğiniz bu büyülü savaşta üçüncü şahıs RYO oyunu olarak alanında zorluk derecesini kanıtlamış bir türü deneyeceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.



3.şahıs aksiyon oyunu olarak aramıza dönüş yapan TRON, muhteşem efektleri ve görsel zevki ile kişiye eşsiz bir deneyim sunuyor. TRON şehrini keşfetmek ve bu şehirde yaşananları tüm çıplaklığıyla görmek isteyen oyuncular için ideal bir oyundur. Eğer farklı bir kültürü ve farklı bir atmosferi görmeye hazırsanız oyunun içerisinde size bu ortam sunulmaktadır. İyi eğlenceler dileriz

İndir


Mortal Kombat X PC Full indir + Torrent
Mortal Kombat X PC Full indir + Torrent
Mortal Kombat X, ses getirecek bir şekilde geri dönüş yapıp diğer serilerine göre en büyük çıkış yapan oyunu oldu. Yeni yüksek grafikleri, efektleri ve oynanışı ile bizleri hayrete düşüren Mortal Kombat X, ile eşsiz bir dövüş oyununun keyfini yaşıyoruz. Daha gerçekci grafikleri ile bir çok tarzda dövüş hareketleri bulunan oyunda acımasız bir şekilde dövüşerek daha çok kan çıkmasını sağlayabilirsiniz. Sitemizden oyunu hemen indirip en iyi dövüşen ve en çok kan akıtan sen ol! Mortal Kombat X Full indir
Sitemizden diğer oyunlar için Oyun indir bağlantısına veya kategorisine tıklayabilirsiniz.
Mortal Kombat X full indir Mortal Kombat X full Mortal Kombat X torrent indir
Mortal Kombat X Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8
İşlemci: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
Boş Alan: 25 GB
Mortal Kombat X Önerilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: 64-bit: Win 7, Win 8
İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
Boş Alan: 40 GB

http://turbobit.net/skuvu4vknlvq.html

22 Haziran 2015 Pazartesi

Grand Theft Auto (GTA) V [RELOADED] | FULL - Torrent indir - Download - Hızlı indir - PC




Grand Theft Auto (GTA) V [RELOADED]  |  FULL - Torrent indir - Download - Hızlı indir - PC
Torrent

ISO

 PC

Mevcut

59.03 GB

09.05.2015

Sağlam sürüm gelmiştir. 64 bit zorunludur!







Rockstar Games’in büyük övgü alan açık dünya oyunu Grand Theft Auto V, PC’de!

Bir hırsız, emekli olmuş bir banka soyguncusu ve bir psikopat, kendilerini suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve hastalıklı yanlarına sarmalanmış olarak bulurlar. Hiç kimseye, en azından birbirlerine, güvenemeyecekleri bu acımasız şehirde hayatta kalmak için çok sayıda suç işlemeleri gerekmektedir.

Birçok görsel ve teknik geliştirme sayesinde Los Santos ve Blaine County, Grand Theft Auto V’in PC versiyonunda her zamankinden daha da muhteşem görünüyor. Görüş mesafesindeki muazzam artışın yanı sıra Grand Theft Auto V’in PC versiyonu 60 FPS ve 1080p’de çalışıyor ve de 4K çözünürlüğe çıkabiliyor.

Yeni silahlar, yeni taşıtlar, yeni aktiviteler, geliştirilmiş doğal hayat, daha yoğun trafik, yeni bitki örtüsü sistemi, geliştirilmiş hasar ve hava durumu efektleri, çözünürlük, ışıklandırma, gölge ve kaplamalardaki muazzam geliştirmeler ve akıcı frame-rate’in yanı sıra oyundaki FPS modu Los Santos ve Blaine County’nin inanılmaz detaylı dünyasını tamamen farklı bir şekilde keşfetme şansı veriyor.

Grand Theft Auto V’in PC versiyonu ayrıca oyunculara videolar çekme, düzenleme ve Social Club ve YouTube’da yayınlama konusunda tam kontrol veren Rockstar Editor'ü de beraberinde getiriyor.

Bunun dışında Grand Theft Auto V, dinamik ve sürekli gelişen Grand Theft Auto Online ile birlikte geliyor. Grand Theft Auto Online’ın PC’sinde oyuncu sayısının 30’a kadar çıkabilmesi gibi geliştirmeler mevcut. Rockstar’ın Grand Theft Auto Online çıktığından beri geliştirdiği bütün içerikler PC'de de bulunuyor ve çok daha fazlası da eklenecek.




Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1) / 8 / 8.1 (Sadece 64 bit!)

İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core İşlemci (4 CPU) @ 2.5GHz

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

DirectX: Version 10 destekli

Boş Alan: 65 GB boş alan   



Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1) / 8 / 8.1 (Sadece 64 bit!)

İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB

DirectX: Version 10 destekli

Boş Alan: 65 GB boş alan